KOMPANIA

E vendosur në bregdetin qendror shqiptar, vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve italiane, mbi një sipërfaqe prej 30,000 m2 , Isoteck-Italba sh.p.k merret me prodhimin e paneleve sandwich, me fletë prej çeliku të galvanizuar dhe të paralyer dhe me mbushje poliuretani. Falë përdorimit të teknologjisë lartë dhe të fundit, Isoteck-Italba sh.p.k, është bërë një realitet i rëndësishëm në peizazhin e materialeve të ndërtimit, në Shqipëri dhe jashtë saj.

STANDARTE EUROPIANE

Isoteck-Italba ështe e para fabrikë në Ballkan perendimor e cila prodhon panel sanduiç. Tek Isoteck- Italba përdoret teknologjia e fjalës se fundit edhe stafi i saj përbëhet nga 18 punonjës të përgatitur dhe të trajnuar me standarte Europiane. Lëndet e para janë te importuara nga vendet prodhuese lider të Europes dhe jo vetem si Italia, Hollanda dhe Kina. Deri tani, Isoteck-Italba ka shtirë tregun e saj në Kosovën, Maqedoninë, Italinë dhe Greqinë. Vizioni I kompanisë është të arrijë të zgjerojë tregun e saj në të gjithë Ballkanin dhe Europën, e me gjërë.

Kontakto

  Kontakto

PIKAT  KRYESORE

  • Staf: 18 (2 Administrator + 16 punonjës)

  • Teknologji i 2019

  • Lenda e pare meret nga: Itali, Holland, Kinë.

  • Bashkpunojm me: Kosovë, Itali, Maqedoni, Greqi.

SHEMBUJ & PROJEKTE

Foto nga projektet e perfunduara dhe nga fabrika.

SEE MORE

KERKO INFORMACION

Deshiron me shume informacion apo nje preventiv? Ploteso fushat per te na kontaktuar.

MOBILE

00355672086666

EMAIL

isoteckitalba@gmail.com

MOBILE

00355672086666

EMAIL

isoteckitalba@gmail.com