INFORMACIONE TE PERGJITHSHME

PYETJE & PERGJIGJE

TRANSPORTI

Përdorni automjete që mund të mbulohen me një mbulesë të gomuar të veçantë. Panelet mundësisht duhet të transportohen të mbuluara.

NGARKESA

Panelet e paketuara në pako mbahen në mjet dhe kanë për qëllim lehtësimin për shkarkimin e mëvonshëm. Paketat janë të ndara nga njëra-tjetra me paleta të veçanta dru dhe / ose plastik.

SHKARKIMI

Për të hequr paketat, është e këshillueshme që të përdoret një peshore me shiritat ose shufra lidhëse, me qëllim ndërthurjen midis shiritave dhe çdo bordi të paketave për të mbrojtur skajet e paketave. Nuk rekomandohet për shkarkim një karrocë piruni. Mos e përdorni për heqjen e paketave, zinxhirë çeliku ose kabllo.

RUAJTJA DHE MAGAZINIMI

Panelet duhet të ruhen brenda në një sipërfaqe të pastër dhe të thatë, duke grumbulluar më së shumti 2/3 paketa, duke përdorur plastikën e dërguar me dërgesën. Në rastin e magazinimit në natyrë, është e këshillueshme që të përgatitet zona për t’u montuar në mënyrë që të shmanget stanjacioni i ujit duke mbivendosur të paktën 2 pako. Paketat duhet të mbulohen me mushama në
rast të motit të keq. Në kushte normale të motit është e këshillueshme të hiqni mbulesen për të ventiluar panelet në mënyrë që të shmangni kondensimin.

FILM ADEZIV

Panelet e paralyera përgjithësisht mbrohen nga një film ngjitës, i cili i mbron ata nga dëmtimi gjatë transportit dhe montimit. Në rastin e ruajtjes dhe ekspozimit të zgjatur ndaj diellit, filmi duhet të hiqet për të shmangur dëmtimin e sipërfaqes së paneleve, pasi degradimi i filmit më pas do të ishte i vështirë për t’u hequr.

TRAJTIMI NE KANTIER

Zbatohen të njëjtat udhëzime të përshkruara tashmë për operacionet e shkarkimit. hiqni ato nga paketat, mos i vendosni panelet mbi njëri-tjetrin për të shmangur gërvishtjet.

PRERJE DHE GROPAT

Eshtë e këshillueshme që të hiqni menjëherë ashklat dhe mbeturinat e depozituara, në panele për të shmangur dëmtimin e veshjes dhe formimin e ndryshkut.

PASTRIMI

Pasi të keni instaluar panelet, vazhdoni me një pastrim tërësor, me qëllim që të shmangni mbetjet eventuale që mund të dëmtojnë bojën me kalimin e kohës.

ADRESA

Sektori Rinia, Rruga “Vath Turja”

KONTAKTO DIREKT

HARTA

KERKO INFORMACION

Deshiron me shume informacion apo nje preventiv? Ploteso fushat per te na kontaktuar.

MOBILE

00355672086666

EMAIL

isoteckitalba@gmail.com

MOBILE

00355672086666

EMAIL

isoteckitalba@gmail.com