KONTAKTO

Na shkruani, telefononi ose vizitoni per cdo informacion, pyetje apo kerkese qe mund te keni. Ne do te jemi shume te lumtur t’ju pergjigjemi.

FORMAT E KONTAKTIT

KONTAKTO MOBILE

KONTAKTO EMAIL

Na ndiqni ne rrjetet sociale per te qene te perditesuar mbi te rejat nga kompania.

PLOTESO FORMEN DHE NE DO T’JU KONTAKTOJME DIREKT

For non-emergencies and general enquiries, please fill out the form below. We’ll respond as soon as possible.