FABRIKA E PRODHIMIT TE PANELEVE SANDWICH

PANELE DHE CATI PER MURE

E vendosur në bregdetin qendror shqiptar, vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve italiane, Isoteck-Italba sh.p.k, mbi një sipërfaqe prej 30,000 m2 , Isoteck-Italba sh.p.k merret me prodhimin e paneleve sandwich, me fletë prej çeliku të galvanizuar dhe të paralyer dhe me mbushje poliuretani. Falë përdorimit të teknologjisë lartë dhe të fundit, Isoteck-Italba sh.p.k, është bërë një realitet i rëndësishëm në peizazhin e materialeve të ndërtimit, në Shqipëri dhe jashtë saj.

Cfare Prodhojme?

IsoteckITALBA

Panele per Izolim.
Nje cati per te gjitha stinet

IsoteckITALBA

Panele per Cati dhe Mure

Panel Catie

Pjesa e sipërme prej çeliku të galvanizuar të paralyer (mm). Pjesa e poshtme prej çeliku të galvanizuar të paralyer (mm).

Panel Catie me nje flet mbulimi

Panel çatie me një fletë mbulimi është e përshtatshme edhe
për mbulime të harkuara, falë lakueshmërisë së saj.

Panel Muri

Lidhje femër-mashkull. Trashësia e disponueshme nga 25 deri në 200 mm

Panel Muri me vide te fshehte

Lidhja e posaçme femër-mashkull lejon fshehjen e vidës
fiksuese. Trashuesia e disponueshme nga 30 deri në 120 mm

Panel Rei

Rezistenca ndaj zjarrit përkufizohet si:
“... qëndrimi i një elementi konstruktiv - përbërësi ose strukture -
për të ruajtur, sipas planit të paracaktuar, dhe për të marrë për një
periudhë të caktuar kohore rezistencën / stabilitetin (simboli R)
qëndrueshmërine (simboli E) dhe izolimin termik (simboli I).

Aksesore

MASKUESE izoluese anësore të mbyllura.
MASKUESE izoluese të prera të mbyllura
Kulme dopio për çati të çrregullta
Kulm i brendshëm

Adresa 

Sektori Rinia, Rruga “Vath Turja”, Durres 


Kontakt

Email: isoteckitalba@gmail.com           
Phone: +355 67 20 86666